2013-08-16 13:58:27• hírek • Kocsis Zoltán

Vásárolj egy kazánt a Rosu Company-nél és nyerj egy láncfűrészt

A nyár közepén a Rosu Company már a télre gondol. Az építkezési anyagokat forgalmazó cég máris különleges ajánlatokkal várja azokat, akik új fűtőrendszert szeretnének beépíteni vagy fürdőszobai kellékeiket kicserélni. Látogass el a Rosu Company üzleteibe!

A pellettel fűtött SmartFire kazánok kizárólagos romániai forgalmazójaként a legkedvezőbb árat biztosítják ügyfeleik számára. Valamint a pellettel fűtött kazánok kiváló minőségét. A Rosu Company-nél megtalálható a SmartFire kazánok széleskörű választéka a 21 Kw-os kapacitású berendezéstől kezdve a 69Kw-os kazánokig, melyek teljesítménye meghaladja a 92%-ot.

Ezek a SmartFire kazánok automatikus gyúlnak, automatikusan táplálják magukat a tartályba helyezett pellettel. A kerámiából készült tűzhelyet hosszú élettartamra tervezték, az égést és a hőmérséklet szabályozását egy intuitív és könnyen kezelhető vezérlő panel ellenőrzi.

Nem feledkezhetünk meg a Viessmann-kazánokról sem, amely az új technológiának köszönhetően maximális hatásfokot és minimális fogyasztást ér el. A fagáztechnológia lényege, hogy a felhevített fahasábokból kilépő fagáz magas hőmérsékleten ég, ezért a tűztér megfelelő ipari kerámiából készült. Az elégetéshez a töltőtérből ventilátor szívja be a gázt, így utántöltés során a töltőtérben felgyülemlő mérges gázok nem tudnak a légtérbe kerülni.  Ráadásul aki októberig egy Viessmann Vitoligno 100S típusú kazánt vásárol, az egy Stihl márkájú láncfűrészt kap ajándékba a Rosu Companytól.

A Rosu Company üzleteiben és lerakataiban megtalálhatsz minden tartozékot, amire a padlófűtéshez szükséged van, továbbá rézcsöveket, csapokat - mindezt pedig a legkedvezőbb áron.

Ha fel szeretnéd újítani a fürdőszobád, akkor is jó helyen jársz a Rosu Company-nél, ahol olyan világmárkák termékeinek széles körű választékával várnak, mint a Artevit, Everpro vagy Herz.

Részletekért vagy egyéb információkért keresd fel a Rosu Company honlapját (www.rosucompany.ro) vagy üzleteit:
Szatmárpálfalva: Paulesti utca 47/B. szám 
Túrterebes: Digului utca 926. szám
Sárközújlak:
- lerakat: Szatmárnémeti (Satu Mare) utca 75/B. szám
- üzlet: Teilor utca 1. szám
Kisgérce: Túrterebeshegyi (Turulung VII) út 1/B. szám
Avasfelsőfalu: Június 1 utca 25. szám

Padlófűtés

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: